Δημιουργείστε υγιείς σχέσεις με τους ασθενείς σας

Ιατρικό marketing

Κάποτε ο ασθενής επέλεγε γιατρό μέσα από συστάσεις φίλων και γνωστών. Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε αυτό έχει αλλάξει. Ο ασθενής σήμερα θα ψάξει στο διαδίκτυο τον γιατρό τον οποίο σκέφτεται να επισκεφτεί. Κι όχι μόνο θα ψάξει να τον βρει αλλά θα διαβάσει και τι λένε οι ασθενείς του γι αυτόν. Στις κριτικές της google, στα κοινωνικά μέσα, θα τον ψάξει στο διαδίκτυο, θα βρει το website του, θα διαβάσει το βιογραφικό του, θα δει τι έχει δημοσιεύσει και θα αποφασίσει.

47%

των χρηστών του διαδικτύου ψάχνει πληροφορίες για γιατρούς μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης.

91%

των ανθρώπων δήλωσε ότι τα social media και η αλληλεπίδραση με άλλους χρήστες παίζουν μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις τους για την επιλογή γιατρού.

81%

των χρηστών του διαδικτύου δηλώνουν ότι μοιράζονται πληροφορίες υγείας μέσω μηνυμάτων στο Facebook.

66%

των χρηστών ψάχνει στο διαδίκτυο πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο ιατρικό πρόβλημα ή ασθένεια.

Χτίστε ένα ισχυρό brand

Το να έχετε μια ενεργή σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται μια αποτελεσματική στρατηγική για να προσεγγίσετε το κοινό σας, να σας εμπιστευθούν και να γίνουν οι επόμενοι ασθενείς σας.
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε δημοσιεύοντας περιεχόμενο αξίας που θα κάνει τους χρήστες να σας ακολουθούν αυξάνοντας εντυπωσιακά τις πιθανότητες να σας επιλέξουν για το ιατρικό θέμα που τους απασχολεί.

Εστιάστε στην αλληλεπίδραση

Κείμενα που απαντούν ή δίνουν λύσεις ή συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους αυξάνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των ακολούθων σας και εσάς. Είναι το κλειδί για να χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης και παράλληλα να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Ξέρουμε καλά πόσο δύσκολο είναι να βρείτε το χρόνο για όλο αυτό. Γι αυτό δημιουργούμε και προωθούμε το content marketing  (σε συνεργασία πάντα με εσάς), παρακολουθούμε τα στατιστικά και εξασφαλίζουμε την αύξηση του κοινού σας αλλά και των ασθενών σας.

Ενισχύστε την αξιοπιστία σας

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν προορίζονται μόνο για την αλληλεπίδραση με άλλους χρήστες και την ανάρτηση καθημερινών γεγονότων. Έχει επίσης γίνει ένας νέος τρόπος για τους ανθρώπους να συλλέγουν πληροφορίες για ένα προϊόν/υπηρεσία ή να βρίσκουν μια λύση στο πρόβλημά τους. Και όταν πρόκειται για θέματα υγείας, οι επαγγελματίες υγείας όπως οι γιατροί θεωρούνται ως μία από τις πιο αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης. Έτσι, όσο περισσότερο δημοσιεύετε υψηλής ποιότητας και ενημερωτικό περιεχόμενο, τόσο αποτελεσματικότερα οικοδομείτε την αξιοπιστία σας και την εδραιώνεται την επιστημονική σας φήμη. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη δημιουργία τέτοιου περιεχομένου.

Αύξηση του πελατολογίου

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι σας δίνει την δυνατότητα να αυξήσετε την πελατεία σας.

Με μια ενεργή και καλά ενημερωμένη διαδικτυακή παρουσία μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα. Άτομα που θα μοιραστούν το περιεχόμενο σας με φίλους και γνωστούς αυξάνοντας έτσι εκθετικά την αναγνωρισιμότητα του ονόματος σας αλλά δημιουργώντας και νέα πελατεία. Τα social media είναι πολύτιμα εργαλεία που μπορούν να μετατρέψουν όλους όσους ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σας σε νέους ασθενείς.

Ας μιλήσουμε